slovakczech
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pa, 8 -16)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ROKIJA sro, se sídlem Kopčianska 63, Bratislava 851 01, Slovensko, IČO 46000500, zapsaná  v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I oddiel Sro vložka číslo 70385/B(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

ROKIJA s.r.o.
Kopčianska 63
851 01 Bratislava

 

IČO: 46000500
IČ DPH: SK2023184801, DIČ: 2023184801

Novinky z našeho eshopu - blog

NOVINKY - BŘEZEN 2022
NOVINKY - BŘEZEN 2022
Fotorámečky na zeď i na poličku. Všechny novinky již skladem s možností objednat. číst celé
NOVINKY - ÚNOR 2022
NOVINKY - ÚNOR 2022
Nové fotoalba od společnosti Goldbuch. číst celé
Objednávky s doručením do Vánoc - 2021
08.12.2021 Ostatné
Objednávky s doručením do Vánoc - 2021
Fotoalbum a fotorámeček vánoční dárek pro každého. číst celé
NOVINKY - SRPEN 2021
NOVINKY - SRPEN 2021
Nové fotorámečky od společnosti Mascagni. číst celé

 

 

 

 
 

Jak funguje

zasouvací fotoalbum?

 

Jak funguje

samolepící fotoalbum?

 

Jak funguje

fotorožkový fotoalbum?

 


 

PORADÍME VÁM

1) Jaký fotoalbum si mám vybrat - velikost fotek, vzor, typ, kapacita

2) Ikony při albech - jaký je to vlastně fotoalbum?

3) Zasouvací fotoalbum - jak funguje?

4) Samolepicí fotoalbum - jak funguje?

5) Fotorožkový album - jak funguje?

6) Leporelo - jaký je to album?

7) Vazba fotoablumov - jaké mám na výběr?

8) Jak vybrat fotorámeček - rozměr, umístění, orientace

9) Jak vybrat fotorámeček - materiál

O SPOLEČNOSTI

ROKIJA s.r.o.
Kopčianska 63,
851 01 Bratislava

IČO: 46000500
DIČ: 2023184801

IČ DPH: SK2023184801

 

* Kontakty

* O nás

KONTAKT
(Po-Pa, 8 -16)
© 2011 – 2021 nafotkycz.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz