slovakczech
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pa, 8 -16)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ROKIJA sro, se sídlem Kopčianska 63, Bratislava 851 01, Slovensko, IČO 46000500, zapsaná  v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I oddiel Sro vložka číslo 70385/B (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

ROKIJA s.r.o.
Kopčianska 63
851 01 Bratislava

 

IČO: 46000500
IČ DPH: SK2023184801, DIČ: 2023184801

Novinky z našeho eshopu - blog

NOVINKY - SRPEN 2021
NOVINKY - SRPEN 2021
Nové fotorámečky od společnosti Mascagni. číst celé
NOVINKY - ČERVENEC 2021
NOVINKY - ČERVENEC 2021
Nové fotoalba a fotorámečky od společnosti Mascagni. číst celé
D O V O L E N K A OD 28.07.2021 DO 5.8.2021
13.06.2021 Ostatné
D O V O L E N K A OD 28.07.2021 DO 5.8.2021
Od 28.7. do 5.8.2021 máme z důvodu čerpání dovolené zavřené. číst celé
Klasické albumy na rožky
10.05.2021 Ostatné
Klasické albumy na rožky
Základními typy fotoalb jsou fotorožkový, zasouvací a samolepící album. Fotorožkové alba jsou tradiční alba, které si mnozí z Vás pamatují ze svého dě... číst celé

 

 

 

 
 

Jak funguje

zasouvací fotoalbum?

 

Jak funguje

samolepící fotoalbum?

 

Jak funguje

fotorožkový fotoalbum?

 


 

PORADÍME VÁM S VÝBĚREM

1) Jaký fotoalbum si mám vybrat - velikost fotek, vzor, typ, kapacita

2) Ikony při albech - jaký je to vlastně fotoalbum?

3) Zasouvací fotoalbum - jak funguje?

4) Samolepicí fotoalbum - jak funguje?

5) Fotorožkový album - jak funguje?

6) Leporelo - jaký je to album?

7) Vazba fotoablumov - jaké mám na výběr?

8) Jak vybrat fotorámeček - rozměr, umístění, orientace

9) Jak vybrat fotorámeček - materiál

KONTAKT
(Po-Pa, 8 -16)
© 2011 – 2021 nafotkycz.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.